PomoćKorisnička podrška


U slučaju nastanka bilo kakvih problema sa provjerom Vašeg zdravstvenog osiguranja obratite nam se na telefon za korisničku podršku:

036 / 355 - 278
Od 07.30h do 16.00h

ili nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Provjera zdravstvenog osiguranja i odabranog obiteljskog liječnika

Provjera zdravstvenog osiguranja i odabranog obiteljskog liječnika je aplikacija Zavoda zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/ kantona koja Vam omogućuje da na brz i jednostavan način provjerite status svog zdravstvenog osiguranja i odabir liječnika (tjuplaćuje li Vaš poslodavac doprinose za obvezno zdravstveno osiguranje.

Da biste mogli provjeriti status zdravstvenog osiguranja putem ove aplikacije trebate biti osiguranik ZZO Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, morate znati svoj JMB i sigurnosni kod koji Vam je dodijeljen kako bi se spriječila zloupotreba ili krađa informacija.

U slučaju da nemate sigurnosni kod pomoću kojeg provjeravate uplate doprinosa, posjetite stranicu Zatraži sigurnosni kod! na kojoj ćete pronaći uputstva u vezi sigurnosnog koda i kako doći do njega.

 

Kako provjeriti status zdravstvenog osiguranja (upate doprinosa) i odabranog obiteljskog liječnika?


Status zdravstvenog osiguranja i odabranog obiteljskog liječnika možete provjeriti putem forme za provjeru koja je u svakom trenutku dostupna u podnožju web stranice Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K.

Kako provjeriti status osiguranja?

Provjera zdravstvenog osiguranja i odabranog obiteljskog liječnika*Vaš Jedinstveni Matični Broj